Kdo je postava v reklamě Stanton Optical?

Brian Thomas Smith –

Brian Thomas Smith – Wikipedie.

Kdo je makula ve Stanton Optical?

Ve spotech nás zavede do světa Maculy, nechvalně známého megalomanského návrháře haute couture brýlí, který má dětskou vzteky a ke svému preparovanému psovi se chová lépe než ke svému personálu – je ztělesněním starého režimu.

Kdo je kameraman v reklamě Liberty Mutual?

David Hoffman (XI)

Kolik stojí Brian Thomas Smith?

Brian Thomas Smith čisté jmění: Brian Thomas Smith je americký herec a komik, který má čisté jmění 1 milion dolarů. Brian Thomas Smith se narodil v St. Louis, Missouri v květnu 1977.

Byl Brian Thomas Smith ve Fear Factor?

Brian Thomas Smith (narozený 13. května 1977) je americký herec a komik známý tím, že hraje hloupého Zacka Johnsona v The Big Bang Theory a jeho vystoupení v Fear Factor a The Amazing Race Season 7.

Je Brian Quinn v reklamě?

Pro Quinna byly Gattovy tři nejlepší výsledky: „Je Brian Quinn ženatý“, „Je Brian Quinn svobodný“ a nakonec „Je Brian Quinn v reklamě Liberty Mutual“. Zdá se, že odpověď zní ne. James "Murr" Murray, který v seriálu také hraje, odpověděl: "O, mám pro tebe novinku, jsi výhodný suterén Brian Quinn."

Je LiMu EMU skutečné zvíře?

Pokud jde o to, jak se emu objevuje v reklamách, zde je slovo od Jenny Lebel, viceprezidentky pro značku a integrovaný marketing společnosti: „LiMu Emu je kombinací skutečného ptáka a CGI. Konečné obrázky emu v reklamách jsou směsí záběrů zachycených z živého emu a našeho digitálně vytvořeného emu.

S kým Raj skončí?

Anu

Sezóna 12. Raj stále pracuje na částečný úvazek v planetáriu. Také žádá svého otce, aby mu našel ženu. Raj se zasnoubí se ženou jménem Anu.

Jaké je příjmení Penny?

Tradice kolem Pennyina příjmení bude pravděpodobně pokračovat, i když jakmile se ona a Leonard vzali, stala se Penny Hofstadter.

Chce se Brian Quinn oženit?

Brian Quinn nebyl nikdy ženatý. Quinnova jediná romantická angažovanost známá veřejnosti je jeho vztah s Emily Amick, bývalou vizážistkou v ‚Impractical Jokers‘. Duo se velmi rychle sblížilo a dokonce se šuškalo o jejich zasnoubení.

Je LiMu EMU skutečný pták?