Je Monique Walker stále vdaná za Hezekiah Walker?

Její profesionální kariéra začala na počátku 80. let, kdy se připojila ke sboru The Soul Stirrers Crusade. Při zpívání s tímto sborem se seznámila s kolegou sborem Hezekiah Walkerem, za kterého se později v roce 1992 provdala. Byli požehnáni krásnou dcerou Kyasiou Monet.

Jak stará je KyAsia Walker?

Hezekiah Walkerovi je 57 let.

Kde nyní žije Hezekiah Walker?

Brooklyn

Dnes Walker žije v sídle s 22 pokoji, které leží jen pár bloků od jeho brooklynského kostela. S Monique mají malou dceru jménem KyAsia. Love Fellowship Tabernacle má nyní tři sbory: The Love Fellowship Crusade Choir, The Love Fellowship Celebration Choir a Love Fellowship Tabernacle Church Choir.

Kdy vyšel Hezekiah Walker?

Svou první gospelovou skupinu, Love Fellowship Crusade Choir, založil, když mu bylo dvacet a sloužil jako letniční duchovní. Walker a sbor vydali pár alb v roce 1987 a 1990, než se Walker vydal na sólovou dráhu a v roce 1992 vydal Focus On Glory.

Je Hezekiah Walker rozvod?

Letniční ministr Hezekiah Walker, jeden z nejproslulejších černošských ministrů v zemi, je údajně homosexuál. Toto překvapivé odhalení vyšlo během jeho extrémně hořkého rozvodu s jeho dlouholetou manželkou Monique Walkerovou.

Proč se Ezechiáš rozvedl?

Hezekiah se s Monique oženil v roce 1992. Monique byla přirozená ve zpěvu a už jako dítě zpívala v církevním sboru. Ale Monique se rozhodla skončit s Hezekiah poté, co veřejně oznámila, že ji její manžel nakazil pohlavně přenosnou chorobou. Pastorovu farnost to velmi šokovalo.

Proč se Hezekiah Walker a jeho žena rozvedli?

Údajná homosexualita Hezekiah Walkerové vedla k hořkému rozvodu s manželkou. Manželka světově proslulého gospelového zpěváka Hezekiah Walker usiluje o rozvod kvůli jeho údajné homosexualitě.

Co se stalo s manželkou Freda Hammonda?

S manželkou se rozvedl v roce 2004 a stále se znovu neoženil. Hammond ale tvrdí, že hledá toho dokonalého, se kterým by mohl sdílet svou lásku. Má biologickou dceru jménem BreeAnn Hammond se svou bývalou manželkou a adoptivního syna jménem Darius [přezdívka: Bubba].

Měl Fred Hammond operaci kolena?

Hammond (53) měl v lednu operaci obou kolen. První kroky po zákroku udělal před šesti měsíci, ale ještě nemá plný rozsah pohybu v nohách. Lékaři odstranili jizvu z McClurkinovy ​​pravé hlasivky v polovině srpna.