Kde transmog v Orgrimmaru?

Chcete-li transmogrifikovat vybavení, navštivte transmogrifikační NPC: Horde. Warpweaver Dushar v Drag v Orgrimmaru, v budově naproti trenérovi vaření.

Proč nemohu transmogovat své dědictví?

Pro některé ze svých dědictví nosíte kůži. To není typ brnění pro šamana. Vaše třída používá poštovní brnění. Proto byste nebyli schopni transmogovat typ brnění, který není určen pro vaši třídu.

Dokážete transmog heirloom zařízení?

Můžete transmogovat dědictví? Ano. Můžete transmogovat dědictví na vzhled jiných předmětů (za předpokladu, že vaše postava splňuje předpoklady k tomu, abyste je ‚mogovali) a můžete transmogovat předměty, které nejsou dědictvím, na vzhledy dědictví, pokud se tak rozhodnete.

Kdy to holičství vyšlo v wow?

Holičství je místo, kde mohou hráči změnit svůj účes, barvu vlasů a další rysy obličeje (jako jsou vousy a rohy). Byl představen v patchi 3.0. 2 (Wrath of the Lich King).

Dokážete změnit barvu pleti v wow?

Funkce změny pohlaví v Shadowlands byla dlouho opožděná Možnost změnit si pohlaví ve Shadowlands dává smysl. Ve Shadowlands můžete změnit barvu pleti, očí a dokonce i pohlaví, ale nemůžete změnit svou politickou příslušnost?

Jak si změním jméno u rave?

Pokud máte účet Rave, můžete zkontrolovat a aktualizovat své osobní údaje na stránce „Nastavení“ v aplikaci Rave. Svůj účet můžete kdykoli zrušit smazáním aplikace Rave ze svého mobilního zařízení.

Jak odemknete prázdného elfa v Shadowlands?

Je téměř nemožné odemknout prázdné elfy a lightforge drainei ve stínových zemích

  1. Chcete-li odemknout Chromie, získejte postavu alespoň 50.
  2. Podstupte rozbitou linii questů na pobřeží a odemkněte herní plochu legie.
  3. Zvyšte úroveň na 45 a získejte úkol sjednocení ostrovů od Khadgara v Dalaranu.

Dokážete odemknout Lightforged Draenei jako Hordu?

Prázdné elfy, Lightforged Draenei a Mechagnome lze odemknout tím, že si vytvoříte postavu Aliance a půjdete na ambasádu Stormwindu, abyste provedli krátký úkol k jejich odemknutí poté, co splníte požadavky na svou hordu, myslím, protože to jsou neutrální frakce.