Je Kaitlyn Lawes ve vztahu?

Osobní život. Lawes navštěvovala University of Manitoba, kde studovala výživu. Pracuje jako ambasadorka pro Goldline Curling Supplies. Je ve vztahu se Stephanem Vigierem, profesionálním hráčem ledního hokeje.

Je Scott Moir ve vztahu?

Moir je zasnoubená – zalapat po dechu! Je to srdce Kanady jako jednoho. Scott Moir je údajně zasnoubený – s někým, kdo není jeho krasobruslařskou partnerkou Tessy Virtueové, která je 21 let. Během projevu v kanadské síni slávy olympijských vítězů v Ildertonu, Ont., 7. srpna, 31letý Londýn, Ont.

Čím se teď Scott Moir živí?

Olympijský sportovec byl jmenován hlavním trenérem druhého kampusu Ice Academy of Montreal v Ontariu. Začátkem tohoto měsíce byl Moir jmenován hlavním trenérem a výkonným ředitelem druhého kampusu Ice Academy of Montreal (I.AM), který se nachází v jihozápadním Ontariu.

Kdo je Scott moirs snoubenec?

Jaclyn Mascarin

V srpnu 2019 Moir potvrdil své zasnoubení s Jaclyn Mascarin na akci Hometown Walk of Fame Canada, kde byli on a Virtue oceněni za své úspěchy nasbírané během jejich 22leté bruslařské kariéry.

Je curlerka Jennifer Jones stále vdaná?

Jones je ženatý s bývalým mistrem světa v curlingu Brentem Laingem z Ontaria; mají dvě dcery.

S kým se točí manžel Jennifer Jones?

Brent Laing

Duo manželů a manželek je neporaženo, aby získalo titul ve smíšené čtyřhře. Za stavu 7:0 a před házením posledních kamenů stála Jennifer Jonesová po boku svého manžela Brenta Lainga za kruhy v neděli v KW Granite Curling Club.

Chodili Moir a Virtue?

Scott Moir je oficiálně mimo trh a nemá to nic společného s jeho 21letou partnerkou na bruslení Tessou Virtue. Jak se ukázalo, navzdory našim romantickým fantaziím měla Moir celou dobu oči pro jednu ženu: Jackie Mascarin.

Za koho se provdala Tessa Virtue?

Scott Moir

Tessa Virtue

Tessa Virtue CM
narozený17. května 1989 Londýn, Ontario
RezidenceLondýn, Ontario, Toronto, Ontario
Výška1,65 m (5 stop 5 palců)
PartnerScott Moir

Kdo jsou přátelé Scotta Moira a Kaitlyn Lawes?

Ale později Kaitlyn Lawes a Scott Moir přiznali, že jsou velmi dobří přátelé. Oba však jakékoli milostné spojení popřeli. Za druhé byl zveřejněn její milostný příběh s Johnem Morrisem. I když je to její olympijský týmový kolega.

Kdy hrála Kaitlyn Lawes na olympiádě?

Její výkon byl dodnes velmi zajímavý na každém turnaji. Lawes hrála třetí za tým Jennifer Jones během zimních olympijských her v roce 2014 a získala zlatou medaili a ukázalo se, že je prvním ženským týmem, který byl vybrán na olympiádu, a také prvním týmem z Manitoby, který byl na olympijských hrách první.

Kolik let bylo Kaitlyn Lawesové, když začala s curlingem?

Podle zpráv se Lawes zajímal o curling od svých čtyř let. Během roku 2008 však začal profesionálně hrát curling a s dalšími členy jejího týmu dosáhl na mistrovství Manitoba Junior. Její výkon byl dodnes velmi zajímavý na každém turnaji.